Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos "Forest Glade" su marinuotais grybais
Šios salotos pavadinimą gavo dėl originalaus pateikimo - grybai tarsi išdėstyti miško kirtavietėje. Šios salotos labai tinka per šventes, jas galima patiekti kaip sotų ir sumanų užkandį. Šias salotas sudaro gerai pažįstami ir mėgstami produktai - marinuoti grybai, virta vištiena, korėjietiškos morkos ir žalumynai. Jas gana lengva paruošti, jos labai skanios, o jų išvaizda visada papuoš šventinį stalą.
Žingsnis 1
Nuo virtų bulvių nulupkite odelę ir sutarkuokite jas stambia tarka. Kada bulvės jau paruoštos, lengvai nustatysite peiliu pradūrę gumbus.
Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlę virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Apytikslis virimo laikas - 20 minučių nuo vandens užvirimo. Mėsą visiškai atvėsinkite, supjaustykite nedideliais kubeliais.
Žingsnis 3
Taip pat sutarkuokite kietąjį sūrį stambia tarka. Išimkite kiaušinių lukštus ir juos susmulkinkite. Žoleles nuplaukite, nusausinkite ant rankšluosčio ir smulkiai sukapokite.
Žingsnis 4
Gilų dubenį išklokite maistine plėvele ir šia tvarka sluoksniais sudėkite visus maisto produktus. Pirmiausia smulkintas žoleles, tada grybus, bulves, kiaušinius, morkas, vištieną ir sūrį.
Žingsnis 5
Kiekvieną sluoksnį, išskyrus morkas, aptepkite majonezu. Prieš ruošdami morkas būtinai išspauskite iš marinato, kad salotos nebūtų vandeningos.
Kategorijos