Salotos "Grybų giraitė" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Salotos "Grybų giraitė"

Salotų "Grybų gėlė" receptas žinomas daugeliui, tačiau nusprendžiau dar kartą apie jį priminti, nes artėja šventės ir receptas tikriausiai pravers! Šios sluoksniuotos salotos yra labai skanios, sotios, be to, jos patraukia dėmesį dėl savo neįprastos išvaizdos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Grybų giraitė" Žingsnis 1
Tinkamą formą išklokite maistine plėvele ir sudėkite grybus plokščiąja puse žemyn.

Žingsnis 2

Salotos "Grybų giraitė" Žingsnis 2
Ant grybų sudėkite smulkintus žaliuosius svogūnus.

Žingsnis 3

Salotos "Grybų giraitė" Žingsnis 3
Išvirkite bulves, morkas, kiaušinius ir vištienos filė. Kitas sluoksnis po svogūnų - gabalėliais supjaustyta virta vištienos filė. Padarykite majonezo "tinklelį".

Žingsnis 4

Salotos "Grybų giraitė" Žingsnis 4
Kiaušinius supjaustykite kubeliais, sudėkite ant kito sluoksnio ir taip pat užpilkite plonu majonezo sluoksniu.

Žingsnis 5

Salotos "Grybų giraitė" Žingsnis 5
Kitas sluoksnis - tarkuotas agurkas, tada virtos morkos, tada bulvės. Bulves rekomenduoju atskirai sumaišyti su nedideliu kiekiu majonezo, tada dėti paskutinį sluoksnį. Nepamirškite salotų sluoksnių pagal skonį pasūdyti ir pabarstyti pipirais.

Žingsnis 6

Salotos "Grybų giraitė" Žingsnis 6
Apverskite salotas ant lėkštės ir nuimkite maistinę plėvelę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos