Publikavimo data: 2024-06-22
Salotos "Grybų giraitė"
Salotų "Grybų gėlė" receptas žinomas daugeliui, tačiau nusprendžiau dar kartą apie jį priminti, nes artėja šventės ir receptas tikriausiai pravers! Šios sluoksniuotos salotos yra labai skanios, sotios, be to, jos patraukia dėmesį dėl savo neįprastos išvaizdos.
Žingsnis 1
Tinkamą formą išklokite maistine plėvele ir sudėkite grybus plokščiąja puse žemyn.
Žingsnis 2
Ant grybų sudėkite smulkintus žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 3
Išvirkite bulves, morkas, kiaušinius ir vištienos filė. Kitas sluoksnis po svogūnų - gabalėliais supjaustyta virta vištienos filė. Padarykite majonezo "tinklelį".
Žingsnis 4
Kiaušinius supjaustykite kubeliais, sudėkite ant kito sluoksnio ir taip pat užpilkite plonu majonezo sluoksniu.
Žingsnis 5
Kitas sluoksnis - tarkuotas agurkas, tada virtos morkos, tada bulvės. Bulves rekomenduoju atskirai sumaišyti su nedideliu kiekiu majonezo, tada dėti paskutinį sluoksnį. Nepamirškite salotų sluoksnių pagal skonį pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
Žingsnis 6
Apverskite salotas ant lėkštės ir nuimkite maistinę plėvelę.
Kategorijos