Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos "Silkė po kailiu" atostogoms
Mano vaikystėje nė vienas šventinis stalas neapsieidavo be šių salotų. Ir dabar jos dažnai ruošiamos per šventes.
Žingsnis 1
Išvirkite burokėlį, morką, bulvę ir kiaušinį.
Žingsnis 2
Silkę supjaustykite šiaudeliais, o svogūną - smulkiais kubeliais.
Žingsnis 3
Bulves, morkas, burokėlius ir obuolį sutarkuokite stambia tarka, o kiaušinį - smulkia tarka.
Žingsnis 4
Salotas išdėliokite sluoksniais. Pirmą sluoksnį sudaro bulvės ir majonezas, antrą - silkė ir svogūnai, trečią - morkos, ketvirtą - obuoliai, penktą - burokėliai.
Žingsnis 5
Burokėlius aptepkite majonezu ir apibarstykite tarkuotu kiaušiniu.
Kategorijos