Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos "Silkė po kailiu", paruoštos naudojant mėsmalę
Norint paruošti salotas pagal šį receptą, mums reikės mėsmalės. Labai patogu. Gaunasi skanios ir sočios salotos. Rekomenduoju pabandyti jas pasigaminti.
Žingsnis 1
Burokėlius, morkas ir bulves virkite 40 minučių.
Žingsnis 2
Nulupkite virtus burokėlius, morkas ir bulves.
Žingsnis 3
Kiaušinius virkite 15 minučių.
Žingsnis 4
Nulupkite kiaušinius.
Žingsnis 5
Paimkite salotinę ir padėkite ją šalia mėsmalės. Virtas bulves sumalkite mėsmale ir tolygiai paskleiskite ant salotinės kaip pirmąjį sluoksnį, o ant viršaus užtepkite majonezo.
Žingsnis 6
Ant bulvių sudėkite virtas morkas ir tolygiai paskirstykite po salotų dubenį.
Žingsnis 7
Ant morkų sluoksnio tolygiai sudėkite silkės gabalėlius.
Žingsnis 8
Kiaušinius ir svogūnus taip pat sumalkite mėsmale, sudėkite ant žuvies sluoksnio ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 9
Perbraukite per virtus burokėlius ir taip pat tolygiai paskleiskite. Ant viršaus šį sluoksnį aptepkite majonezu.
Kategorijos