Publikavimo data: 2025-08-16
Salotos su avokadu ir tuno filė
Pagrindiniai šių salotų ingredientai yra avokadas, tunas, fetos sūris, pomidorai ir svogūnai. Naudokite sezoninius salotinius pomidorus, jie yra mėsingi ir sultingi. Salotos bus ypač skanios, jei įdėsite raudonųjų svogūnų, kurie yra švelnesni. Rinkitės prinokusį avokadą. Paimkite jį į ranką ir šiek tiek suspauskite - jis turi būti ne kietas, bet tvirtas.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Salotas suplėšykite stambiais gabalėliais arba supjaustykite peiliu. Pomidorus, avokadą ir fetos sūrį supjaustykite mažais kubeliais, o svogūną - pusžiedžiais. Smulkiai supjaustykite žoleles. Išimkite iš tuno kaulus ir sutrinkite jį šakute.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas. Į gilų dubenį sudėkite tuną, avokadą, salotas, pomidorus, sūrį, svogūną ir petražoles. Sudėkite alyvuoges. Pagardinkite pagal skonį. Išmaišykite salotas ir palikite 10-15 minučių pastovėti.
Kategorijos