Salotos su avokadu ir tuno filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Salotos su avokadu ir tuno filė

Pagrindiniai šių salotų ingredientai yra avokadas, tunas, fetos sūris, pomidorai ir svogūnai. Naudokite sezoninius salotinius pomidorus, jie yra mėsingi ir sultingi. Salotos bus ypač skanios, jei įdėsite raudonųjų svogūnų, kurie yra švelnesni. Rinkitės prinokusį avokadą. Paimkite jį į ranką ir šiek tiek suspauskite - jis turi būti ne kietas, bet tvirtas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su avokadu ir tuno filė Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Salotas suplėšykite stambiais gabalėliais arba supjaustykite peiliu. Pomidorus, avokadą ir fetos sūrį supjaustykite mažais kubeliais, o svogūną - pusžiedžiais. Smulkiai supjaustykite žoleles. Išimkite iš tuno kaulus ir sutrinkite jį šakute.

Žingsnis 2

Salotos su avokadu ir tuno filė Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas. Į gilų dubenį sudėkite tuną, avokadą, salotas, pomidorus, sūrį, svogūną ir petražoles. Sudėkite alyvuoges. Pagardinkite pagal skonį. Išmaišykite salotas ir palikite 10-15 minučių pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, salotos, žuvies salotos, tuno salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, receptų knyga, salotos su konservuotais kukurūzais, salotos su kiaušiniais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, salotos su žaliaisiais svogūnais

Kategorijos