Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su brokoliais, avinžirniais, tunu ir kaparėliais
Šios salotos su brokoliais, avinžirniais, tunu ir kaparėliais yra labai pikantiškos ir neįprasto skonio. Jose gausu baltymų ir skaidulinių medžiagų, o pomidorai ir brokoliai suteikia joms ryškių spalvų ir patrauklios išvaizdos. Salotos paruošiamos labai greitai ir tinka net kaip greitas užkandis netikėtiems svečiams.
Žingsnis 1
Brokolių kopūstus sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 4-5 minutes. Tada iš karto išimkite iš puodo ir užpilkite vėsiu vandeniu. Pomidorus ir brokolius supjaustykite mažais griežinėliais.
Žingsnis 2
Tuno gabalėlius sutrinkite šakute. Tuną, avinžirnius, kaparėlius, pomidorus, brokolius, aštriąją papriką ir petražoles sumaišykite giliame dubenyje. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, supilkite alyvuogių aliejų ir citrinos sultis ir išmaišykite.
Kategorijos