Salotos su brokoliais, avinžirniais, tunu ir kaparėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Salotos su brokoliais, avinžirniais, tunu ir kaparėliais

Šios salotos su brokoliais, avinžirniais, tunu ir kaparėliais yra labai pikantiškos ir neįprasto skonio. Jose gausu baltymų ir skaidulinių medžiagų, o pomidorai ir brokoliai suteikia joms ryškių spalvų ir patrauklios išvaizdos. Salotos paruošiamos labai greitai ir tinka net kaip greitas užkandis netikėtiems svečiams.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su brokoliais, avinžirniais, tunu ir kaparėliais Žingsnis 1
Brokolių kopūstus sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 4-5 minutes. Tada iš karto išimkite iš puodo ir užpilkite vėsiu vandeniu. Pomidorus ir brokolius supjaustykite mažais griežinėliais.

Žingsnis 2

Salotos su brokoliais, avinžirniais, tunu ir kaparėliais Žingsnis 2
Tuno gabalėlius sutrinkite šakute. Tuną, avinžirnius, kaparėlius, pomidorus, brokolius, aštriąją papriką ir petražoles sumaišykite giliame dubenyje. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, supilkite alyvuogių aliejų ir citrinos sultis ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, salotos, žuvies salotos, tuno salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, receptų knyga, salotos su konservuotais kukurūzais, salotos su kiaušiniais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, salotos su žaliaisiais svogūnais

Kategorijos