Publikavimo data: 2024-03-27
Salotos su grybais
Salotos su grybais ir pievagrybiais - tai skanus grybų užkandis su svogūnais ir morkomis. Joms paruošti geriausia imti nedidelius grybus ir marinuoti padaže sveikus. Pievagrybiai gaunasi traškūs, pamirkyti skaniuose prieskoniuose. Tokį užkandį galima patiekti prie šventinio stalo!
Žingsnis 1
Grybus septynias minutes pavirkite giliame puode. Prieš tai į vandenį įberkite druskos.
Žingsnis 2
Korėjietiška tarka sutarkuokite morkas, pusžiedžiais supjaustykite svogūną ir smulkiai sukapokite česnaką. Viską sumaišykite dubenyje, įpilkite acto, pipirų, druskos ir augalinio aliejaus. Gerai sutrinkite daržoves, kad jos įsigertų į padažą.
Žingsnis 3
Sudėkite grybus su daržovėmis. Gautas salotas galima patiekti į stalą.
Kategorijos