Salotos su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Salotos su grybais

Salotos su grybais ir pievagrybiais - tai skanus grybų užkandis su svogūnais ir morkomis. Joms paruošti geriausia imti nedidelius grybus ir marinuoti padaže sveikus. Pievagrybiai gaunasi traškūs, pamirkyti skaniuose prieskoniuose. Tokį užkandį galima patiekti prie šventinio stalo!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
34 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su grybais Žingsnis 1
Grybus septynias minutes pavirkite giliame puode. Prieš tai į vandenį įberkite druskos.

Žingsnis 2

Salotos su grybais Žingsnis 2
Korėjietiška tarka sutarkuokite morkas, pusžiedžiais supjaustykite svogūną ir smulkiai sukapokite česnaką. Viską sumaišykite dubenyje, įpilkite acto, pipirų, druskos ir augalinio aliejaus. Gerai sutrinkite daržoves, kad jos įsigertų į padažą.

Žingsnis 3

Salotos su grybais Žingsnis 3
Sudėkite grybus su daržovėmis. Gautas salotas galima patiekti į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos