Publikavimo data: 2024-03-26
Salotos su grybais ir graikiniais riešutais
Salotos su grybais ir graikiniais riešutais yra puikus sveikųjų riebalų šaltinis dėl riešutų ir tyro alyvuogių aliejaus padažo. Salotos yra lengvos ir maistingos. Jos papuoš ir kasdienę jūsų mitybą, ir palankiai atrodys ant šventinio stalo. Jos tiks ir suaugusiųjų, ir vaikų skoniui. Jos paruošiamos labai paprastai ir greitai, o gaunasi tokios skanios!
Žingsnis 1
Supjaustykite grybus į lėkštes.
Žingsnis 2
Salotas supjaustykite atsitiktine tvarka.
Žingsnis 3
Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau, graikinių riešutų branduolius supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies, sudėkite grybus ir kepkite, kol jie iškeps ir taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Į gilų dubenį sudėkite salotų lapus, keptus grybus.
Žingsnis 6
Tada sudėkite vyšnių puseles ir graikinius riešutus. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite. Salotos paruoštos!
Kategorijos