Publikavimo data: 2024-03-27
Salotos su grybais ir korėjietiškomis morkomis
Sotus patiekalas su įdomiu grybų, aštrių morkų ir vištienos deriniu bus puikus šaltas užkandis arba savarankiškas patiekalas. Šias salotas galite pateikti įvairiais variantais: kaip sluoksniuotą užkandį arba bendras salotas visiems prie stalo sėdintiems svečiams. Sultingo skonio, su rūkytų ir šiek tiek aštrių morkų aromatu salotos patiks daugeliui žmonių, o joms paruošti prireiks mažiausiai laiko.
Žingsnis 1
Rūkytą vištieną supjaustykite griežinėliais. Grybus palikite sveikus arba supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Agurką supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Į kvadratinę salotų formą dėkite pirmąjį vištienos sluoksnį ryte, aptepkite majonezu.
Žingsnis 4
Kitas sluoksnis - išdėliokite grybus, taip pat aptepkite majonezu.
Žingsnis 5
Ant grybų sudėkite agurkų griežinėlius ir korėjietiškas morkas.
Žingsnis 6
Paskutiniu sluoksniu sudėkite sūrį, sutankinkite jį ir atsargiai išimkite formą, stengdamiesi nepažeisti salotų sienelių. Salotos paruoštos patiekti!
Kategorijos