Publikavimo data: 2024-03-26
Salotos su grybais ir sūriu
Grybų ir sūrio salotos - puikus sveikųjų riebalų šaltinis, nes sūris yra sūris, o daržovės - angliavandenių ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Salotos yra lengvos ir maistingos. Jos papuoš ir kasdienę mitybą, ir palankiai atrodys ant šventinio stalo. Jos tiks ir suaugusiųjų, ir vaikų skoniui. Jos paruošiamos labai paprastai ir greitai, o gaunasi tokios skanios!
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 3
Agurką supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies, sudėkite grybus ir kepkite, kol jie iškeps ir taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Į lėkštę įdėkite salotų formą, į pirmąjį sluoksnį sudėkite stambiai tarkuotas bulves ir sutrinkite.
Žingsnis 6
Kitas sluoksnis - majonezas.
Žingsnis 7
Tada išdėliokite grybus.
Žingsnis 8
Ant kito sluoksnio uždėkite agurką.
Žingsnis 9
Vėl aptepkite majonezu.
Žingsnis 10
Paskutinis sluoksnis - sūris.
Žingsnis 11
Atsargiai išimkite kepimo formą, kad salotos nesubyrėtų.
Kategorijos