Publikavimo data: 2024-05-12
Salotos su grybais ir žirneliais
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Bulves virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Vištienos filė 15 minučių virkite pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 4
Vištienos kiaušinius virkite kietai 8-10 minučių, tada gerai atvėsinkite ir nulupkite.
Žingsnis 5
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies 5-7 minutes kepkite grybus. Pagal skonį grybus pasūdykite ir papipirinkite.
Žingsnis 6
Virtus vištų kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Nulupkite virtas bulves ir supjaustykite mažais kubeliais. Vištienos filė taip pat supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite petražoles.
Žingsnis 7
Sudėkite visus ingredientus į gilų salotų dubenį. Salotas pagardinkite majonezu ir grietine, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite. Salotas sudėkite į lėkštę per specialią formą arba tiesiog tvarkingu šlifuokliu. Papuoškite lėkštę žaliaisiais žirneliais ir petražolių šakele. Gero apetito!
Kategorijos