Salotos su konservuotu tunu ir marinuotu agurku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Salotos su konservuotu tunu ir marinuotu agurku

Daugeliui žmonių šios skanios salotos buvo pažįstamos dar vaikystėje, nes žuvies konservai būdavo labai populiarūs. Dėl marinuotų agurkų ir pikantiškai aštraus skonio šios salotos nustebins jus savo universalumu ir taps dažnu svečiu ant jūsų stalo. Salotas galite pagardinti grietine, nesaldintu jogurtu arba naminiu majonezu. Gero apetito!
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su konservuotu tunu ir marinuotu agurku Žingsnis 1
Marinuotus agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos su konservuotu tunu ir marinuotu agurku Žingsnis 2
Atskirkite vištų kiaušinių baltymus nuo trynių ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Salotos su konservuotu tunu ir marinuotu agurku Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite majonezą, tuną, tarkuotą sūrį, kiaušinio baltymą, kiaušinio trynį ir marinuotą agurką.

Žingsnis 4

Salotos su konservuotu tunu ir marinuotu agurku Žingsnis 4
Gautą mišinį perkelkite į kepimo formą ir įsitikinkite, kad ji sandari. Jei salotos neišlaiko formos, yra gudrybė. Tiesiog padėkite jas kuriam laikui (30-50 minučių) į šaldytuvą.

Žingsnis 5

Salotos su konservuotu tunu ir marinuotu agurku Žingsnis 5
Prieš patiekdami salotas papuoškite tarkuotu sūriu ir špinatų lapeliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, salotos, žuvies salotos, tuno salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, receptų knyga, salotos su konservuotais kukurūzais, salotos su kiaušiniais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, salotos su žaliaisiais svogūnais

Kategorijos