Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su konservuotu tunu ir marinuotu agurku
Daugeliui žmonių šios skanios salotos buvo pažįstamos dar vaikystėje, nes žuvies konservai būdavo labai populiarūs. Dėl marinuotų agurkų ir pikantiškai aštraus skonio šios salotos nustebins jus savo universalumu ir taps dažnu svečiu ant jūsų stalo. Salotas galite pagardinti grietine, nesaldintu jogurtu arba naminiu majonezu. Gero apetito!
Žingsnis 1
Marinuotus agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Atskirkite vištų kiaušinių baltymus nuo trynių ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite majonezą, tuną, tarkuotą sūrį, kiaušinio baltymą, kiaušinio trynį ir marinuotą agurką.
Žingsnis 4
Gautą mišinį perkelkite į kepimo formą ir įsitikinkite, kad ji sandari. Jei salotos neišlaiko formos, yra gudrybė. Tiesiog padėkite jas kuriam laikui (30-50 minučių) į šaldytuvą.
Žingsnis 5
Prieš patiekdami salotas papuoškite tarkuotu sūriu ir špinatų lapeliais.
Kategorijos