Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su kukurūzais ir konservuotais grybais
Salotos su kukurūzais ir konservuotais grybais pasirodo neįtikėtinai skanios ir sočios. Aromatingi grybai puikiai dera su saldžiais kukurūzais, o bulvės ir sūris patiekalui suteikia maistingumo ir švelnumo. Pasirodo, tai tiesiog nuostabus derinys, kurį būtinai turėtų išbandyti grybų mėgėjai. Jei patiekalą gražiai papuošite, galite drąsiai jį ruošti bet kokiai šventei. Be to, salotoms nereikia daug ingredientų, o paruošimo procesas labai paprastas.
Žingsnis 1
Pradėkite formuoti salotas. Majonezą sumaišykite su druska ir pipirais. Įkaitintame augaliniame aliejuje 3 min. pakepinkite svogūnus. Bulves supjaustykite nedideliais kubeliais, pirmąjį sluoksnį sudėkite į salotinę, aptepkite majonezu.
Žingsnis 2
Patiekalą iškepkite iki virimo pabaigos. Kaip kitą sluoksnį sudėkite keptus svogūnus. Pievagrybius smulkiai supjaustykite, sudėkite ant svogūnų, aptepkite majonezo padažu. Ant viršaus paskleiskite kukurūzus ir likusį majonezą.
Kategorijos