Salotos su kukurūzais ir konservuotais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Salotos su kukurūzais ir konservuotais grybais

Salotos su kukurūzais ir konservuotais grybais pasirodo neįtikėtinai skanios ir sočios. Aromatingi grybai puikiai dera su saldžiais kukurūzais, o bulvės ir sūris patiekalui suteikia maistingumo ir švelnumo. Pasirodo, tai tiesiog nuostabus derinys, kurį būtinai turėtų išbandyti grybų mėgėjai. Jei patiekalą gražiai papuošite, galite drąsiai jį ruošti bet kokiai šventei. Be to, salotoms nereikia daug ingredientų, o paruošimo procesas labai paprastas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su kukurūzais ir konservuotais grybais Žingsnis 1
Pradėkite formuoti salotas. Majonezą sumaišykite su druska ir pipirais. Įkaitintame augaliniame aliejuje 3 min. pakepinkite svogūnus. Bulves supjaustykite nedideliais kubeliais, pirmąjį sluoksnį sudėkite į salotinę, aptepkite majonezu.

Žingsnis 2

Salotos su kukurūzais ir konservuotais grybais Žingsnis 2
Patiekalą iškepkite iki virimo pabaigos. Kaip kitą sluoksnį sudėkite keptus svogūnus. Pievagrybius smulkiai supjaustykite, sudėkite ant svogūnų, aptepkite majonezo padažu. Ant viršaus paskleiskite kukurūzus ir likusį majonezą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, grybų patiekalai, salotos, grybų salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, salotos su majonezu, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos