Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su kukurūzais ir marinuotais grybais
Ryškios ir švelnios salotos su marinuotomis voveraitėmis ir kukurūzais. Patiekalą papildo rukolos lapai, virti kiaušiniai ir sūrio griežinėliai. Sočios salotos tinka užkandžiui arba garnyrui papildyti. Pievagrybiai pasižymi subtiliu salstelėjusiu skoniu su lengvu kartumu, todėl jie derinami su daugeliu antrųjų patiekalų. Pievagrybiai stiprina širdies raumenį, imunitetą ir gerina kasos veiklą. Salotos paruošiamos greitai ir be didelių pastangų.
Žingsnis 1
Supjaustykite salotoms skirtus ingredientus. Voveraites supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kiaušinius supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite krapus ir petražoles. Sūrį supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite marinuotas voveraites, kiaušinius, smulkintą sūrį, kukurūzus, petražoles ir krapus. Pasūdykite ir pagardinkite grietine. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos