Salotos su kukurūzais ir marinuotais grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Salotos su kukurūzais ir marinuotais grybais

Ryškios ir švelnios salotos su marinuotomis voveraitėmis ir kukurūzais. Patiekalą papildo rukolos lapai, virti kiaušiniai ir sūrio griežinėliai. Sočios salotos tinka užkandžiui arba garnyrui papildyti. Pievagrybiai pasižymi subtiliu salstelėjusiu skoniu su lengvu kartumu, todėl jie derinami su daugeliu antrųjų patiekalų. Pievagrybiai stiprina širdies raumenį, imunitetą ir gerina kasos veiklą. Salotos paruošiamos greitai ir be didelių pastangų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su kukurūzais ir marinuotais grybais Žingsnis 1
Supjaustykite salotoms skirtus ingredientus. Voveraites supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kiaušinius supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite krapus ir petražoles. Sūrį supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos su kukurūzais ir marinuotais grybais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite marinuotas voveraites, kiaušinius, smulkintą sūrį, kukurūzus, petražoles ir krapus. Pasūdykite ir pagardinkite grietine. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, grybų patiekalai, salotos, grybų salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, salotos su majonezu, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos