Publikavimo data: 2024-09-17
Salotos su marinuotais grybais
Salotos su marinuotais grybais gali būti gaminamos derinant įvairius produktus: šviežias ir perdirbtas daržoves, bulves, agurkus, vištieną, kumpį, sūrius, kiaušinius, marinuotus ir konservuotus produktus. Jei į receptą įtraukti svogūnai, juos galima iš anksto pamarinuoti grybų marinate. Marinuotus opeles geriau pirkti stikliniame indelyje, kad galėtumėte vizualiai įvertinti grybų ir marinato būklę. Opijatai turi būti be tamsių dėmių, o marinatas - be drumzlių.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Atskirame dubenyje sumaišykite augalinį aliejų, baltojo vyno actą, balzaminį actą, prancūziškas garstyčias ir druską. Palikite 10 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Paruoškite visus salotoms skirtus ingredientus. Morkas ir agurkus supjaustykite griežinėliais arba sutarkuokite korėjietiška tarka. Nulupkite bulves ir supjaustykite šiaudeliais. Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Atskirkite rūkyto kumpio mėsą nuo kaulo, supjaustykite griežinėliais. Aitriąją papriką supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite jūros ešerius, mėsą, agurkus, morkas, svogūnus ir aitriąją papriką. Supilkite padažą ir gerai išmaišykite.
Kategorijos