Salotos su Pekino kopūstais, žaliaisiais žirneliais ir tunu totorių padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos su Pekino kopūstais, žaliaisiais žirneliais ir tunu totorių padaže

Tai vienas mėgstamiausių mano receptų. Salotas lengva paruošti, jas sudaro nebrangūs ingredientai, jas mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
68 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su Pekino kopūstais, žaliaisiais žirneliais ir tunu totorių padaže Žingsnis 1
Pekino kopūstus supjaustykite griežinėliais. Sudėkite kopūstus į salotinę ir lengvai suminkykite rankomis. Nepermaišykite, kopūstai turi išlikti purūs.

Žingsnis 2

Salotos su Pekino kopūstais, žaliaisiais žirneliais ir tunu totorių padaže Žingsnis 2
Supjaustykite agurką ir kiaušinį kubeliais ir sudėkite į kopūstus. Sudėkite smulkiai supjaustytus krapus ir žaliuosius žirnelius, prieš tai nusausinę iš jų skystį.

Žingsnis 3

Salotos su Pekino kopūstais, žaliaisiais žirneliais ir tunu totorių padaže Žingsnis 3
Tuną sutrinkite šakute tiesiai skardinėje, sulčių nepašalinu, kad būtų sultingesnis. Sumaišykite žuvį ir daržoves.

Žingsnis 4

Salotos su Pekino kopūstais, žaliaisiais žirneliais ir tunu totorių padaže Žingsnis 4
Sausoje keptuvėje be aliejaus 1-2 minutes pakepinkite sezamo sėklas. Jos turi pakeisti spalvą ir tapti auksinės spalvos. Taip atsiskleis skonis ir sezamas taps neįtikėtinai aromatingas. Sudėkite juos į daržoves. Viską pagardinkite juodaisiais pipirais, nerekomenduoju salotų sūdyti.

Žingsnis 5

Salotos su Pekino kopūstais, žaliaisiais žirneliais ir tunu totorių padaže Žingsnis 5
Salotas pagardinkite paruoštu totorių padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos