Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos su Pekino kopūstais, žaliaisiais žirneliais ir tunu totorių padaže
Tai vienas mėgstamiausių mano receptų. Salotas lengva paruošti, jas sudaro nebrangūs ingredientai, jas mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji.
Žingsnis 1
Pekino kopūstus supjaustykite griežinėliais. Sudėkite kopūstus į salotinę ir lengvai suminkykite rankomis. Nepermaišykite, kopūstai turi išlikti purūs.
Žingsnis 2
Supjaustykite agurką ir kiaušinį kubeliais ir sudėkite į kopūstus. Sudėkite smulkiai supjaustytus krapus ir žaliuosius žirnelius, prieš tai nusausinę iš jų skystį.
Žingsnis 3
Tuną sutrinkite šakute tiesiai skardinėje, sulčių nepašalinu, kad būtų sultingesnis. Sumaišykite žuvį ir daržoves.
Žingsnis 4
Sausoje keptuvėje be aliejaus 1-2 minutes pakepinkite sezamo sėklas. Jos turi pakeisti spalvą ir tapti auksinės spalvos. Taip atsiskleis skonis ir sezamas taps neįtikėtinai aromatingas. Sudėkite juos į daržoves. Viską pagardinkite juodaisiais pipirais, nerekomenduoju salotų sūdyti.
Žingsnis 5
Salotas pagardinkite paruoštu totorių padažu.
Kategorijos