Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su rukola ir braškėmis
Mėlynasis pelėsinis sūris, aštrioji rukola ir kvapnios braškės greitai sudedami į gražias ir sveikas salotas. Svarbiausia rasti tikrai skanių uogų ir gerai nuplauti žalumynus. Nepaisant to, kad užrašas "Paruošta valgyti" ant briketų sutinkamas gana dažnai, svarbu nepamiršti, kad plastikiniuose maišeliuose prieš pakavimą paleidžiamos dujos. Norėdami išvalyti rukolą nuo cheminių medžiagų, įdėkite lapus kelioms minutėms į ledinį vandenį ir tada kruopščiai nuplaukite po tekančiu vandeniu.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Braškes perpjaukite pusiau, sūrį supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Braškių ir sūrio riekeles išdėliokite ant šviežios rukolos.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Alyvuogių aliejų sumaišykite su česnaku ir išspauskite citrinos sultis. Apšlakstykite salotas ir pagal skonį pagardinkite druska.
Kategorijos