Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos su spanguolėmis ir vaisiais
Spanguolių ir vaisių salotų skonis tiesiog nuostabus. Dėl šiaurinių uogų rūgštumo, graikinių riešutų kartumo ir skirtingų veislių vynuogių saldumo jos labai skiriasi nuo kitų vaisių salotų. Salotos tikrai vertos būti paruoštos šventiniam stalui, nes yra ne tik labai skanios, bet ir originalios bei gražios, ypač jei serviravimui naudosite žiedą. Papuošimui taip pat galima naudoti spanguoles.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Perpjaukite žaliąsias ir raudonąsias vynuoges per pusę. Salierą ir obuolį supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėkite vynuoges, obuolius ir salierus į salotinę.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotų dubenį suberkite rūgštynes, paprastąsias ir džiovintas spanguoles, graikinius riešutus. Majonezą sumaišykite su cukrumi, druska ir juodaisiais pipirais, užpilkite salotas ir gerai išmaišykite.
Kategorijos