Salotos su tunu ir baltagūžiais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos su tunu ir baltagūžiais kopūstais

Tuno salotos - tai apetitą žadinantis patiekalas, paruoštas iš švelnios žuvies, sultingų daržovių ir saldžiarūgščio padažo. Norint jas paruošti, reikia supjaustyti ir sumaišyti ingredientus, o tada užpilti kvapniu citrinų ir medaus padažu. Salotoms papuošti naudojami kiaušiniai ir vyšniniai pomidorai, tačiau juos galima pakeisti džiūvėsėliais. Tokiu atveju patiekalas išeis dar įdomesnis ir originalesnis.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
56 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su tunu ir baltagūžiais kopūstais Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Susmulkinkite kopūstus. Į atskiras lėkštes sudėkite kukurūzus ir žuvies konservus, nusausinkite skysčio perteklių. Tuną supjaustykite gabalėliais.

Žingsnis 2

Salotos su tunu ir baltagūžiais kopūstais Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į gilų dubenį supilkite augalinį aliejų. Įpilkite medaus, citrinos sulčių, druskos ir pipirų pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite ingredientus, kad gautųsi vientisas mišinys.

Žingsnis 3

Salotos su tunu ir baltagūžiais kopūstais Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Į salotinę ar bet kokį kitą dubenį sudėkite pjaustytus kopūstus, pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Tada sutrinkite kopūstus rankomis, kad jie būtų minkštesni. Tada į salotinę sudėkite kukurūzus ir bazilikus, gerai išmaišykite. Į salotas sudėkite žuvį ir užpilkite padažu, dar kartą išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos