Salotos "Švelnumas" su konservuotomis pupelėmis ir džiovintomis slyvomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Salotos "Švelnumas" su konservuotomis pupelėmis ir džiovintomis slyvomis

Šiandien salotos "Švelnumas" yra beveik visų Rusijos restoranų ir kavinių valgiaraščiuose su įvairiais variantais. Klasikinis patiekalo receptas nuolat keičiasi. Originale salotos gaminamos iš virtos vištienos. Šį produktą galima lengvai pakeisti konservuotomis pupelėmis. Tokiu atveju garsiųjų salotų skonis "suskambės" naujai. Dėl pupelių ir grybų derinio patiekalas tampa sotus. O sudėtyje esančios džiovintos slyvos suteikia jam saldaus ir pikantiško švelnumo.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su konservuotomis pupelėmis ir džiovintomis slyvomis Žingsnis 1
Paruoškite svogūnus ir grybus. Pievagrybius supjaustykite ketvirčiais, svogūną - kubeliais. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol taps permatomi. Į svogūnus sudėkite grybus, įberkite druskos ir pipirų. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol išgaruos visas skystis.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su konservuotomis pupelėmis ir džiovintomis slyvomis Žingsnis 2
Paruoškite likusius ingredientus. Slyvas ir agurką supjaustykite kubeliais. Iš konservuotų pupelių nusausinkite skystį. Susmulkinkite krapus.

Žingsnis 3

Salotos "Švelnumas" su konservuotomis pupelėmis ir džiovintomis slyvomis Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Į dubenį įdėkite serviravimo žiedą. Į jį sudėkite grybus ir svogūnus, tada pupeles. Padarykite majonezo tinklelį. Sudėkite šviežią agurką, užpilkite majonezu. Tada išdėliokite džiovintas slyvas, aptepkite majonezo sluoksniu. Dėkite salotas į šaldytuvą 1 valandai. Prieš patiekdami nuimkite serviravimo žiedą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos