Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos "Švelnumas" su vištiena ir ananasais
Konservuoti ananasai yra puiki šviežių ananasų alternatyva. Juos galima naudoti kaip atskirą patiekalą, taip pat dėti į salotas ir desertus. Iš ananasų ir vištienos gaminamos labai subtilios salotos, kuriose puikiai dera paprasti produktai. Ananasai labai praturtina skonio puokštę. O dėl sluoksnių formavimo patiekalas tampa puošnus ir vertas šventinio stalo.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Supjaustykite kiaušinius. Iš ananasų nusausinkite skystį ir supjaustykite juos kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Česnaką susmulkinkite česnako spaustuku. Graikinius riešutus padalykite pusiau.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Vištieną sudėkite į serviravimo dubenį. Padažui majonezą sumaišykite su česnaku. Padarykite padažo tinklelį. Sudėkite ananasus, aptepkite majonezu. Tada išdėliokite kiaušinius, aptepkite plonu majonezo sluoksniu. Pabarstykite sūriu, tolygiai paskirstykite. Dėkite salotas į šaldytuvą 1 valandai.
Kategorijos