Vaflinis salotų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Vaflinis salotų pyragas

Jei negalite suteikti gražios formos sluoksniuotoms salotoms su kepimo žiedu (užkandis išsiplečia, sluoksniai susimaišo), pabandykite pagaminti vaflinį salotų pyragą. Vaflinių pyragaičių galima nusipirkti konditerijos prekių parduotuvėse ir didžiuosiuose prekybos centruose. Dėl tokio sluoksnio patiekalas gaunasi sotesnis ir originalesnis. Vafliai gerai sutvirtina daržoves ir sugeria sulčių perteklių, todėl jos tampa dar švelnesnės.
Gaminimo laikas
105 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vaflinis salotų pyragas Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Morkas, burokėlius ir bulves su lupenomis virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (20-25 min.). Morkas nulupkite ir sutarkuokite ant vidutinio dydžio tarkavimo tarkos.

Žingsnis 2

Vaflinis salotų pyragas Žingsnis 2
Išvirkite kiaušinius. Kiaušinius sudėkite į puodą su vandeniu ant ugnies. Užvirkite ir virkite 10 minučių. Atvėsinkite po šaltu tekančiu vandeniu. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Vaflinis salotų pyragas Žingsnis 3
Surinkite vaflinį salotų pyragą. Išdėliokite sluoksniais: pirmasis vaflinis pyragas, majonezas, bulvės, majonezas. Toliau - antrasis pyragas, majonezas, agurkai, majonezas. Tada - trečiasis plakinys, majonezas, burokėliai, majonezas. Po to - ketvirta vaflinė plokštelė, majonezas, kiaušiniai, druska, pipirai, majonezas. Dedama penktoji plokštelė, majonezas, sūris, majonezas ir šeštoji pluta. Ją gausiai aptepkite majonezu. Iš ant viršaus esančių žalumynų padarykite įrėminimą. Į vidurį sudėkite tarkuotas morkas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos