Salotų pyragas su raudona žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotų pyragas su raudona žuvimi

Klaidinga manyti, kad tortas būtinai turi būti saldus. Salotų tortas su upėtakiais - tai patiekalas, kuriuo galite nustebinti savo svečius ir artimuosius. Pagrindinis salotų ingredientas - raudona lengvai sūdyta žuvis. Būtent ji sukuria pagrindinį užkandžio skonį ir puikiai dera su krabų lazdelėmis, kiaušiniais ir ryžiais. Žuvį galite rinktis pagal savo skonį - tai gali būti ne tik upėtakis, bet ir lašiša. Salotas reikėtų kelias valandas pamirkyti šaldytuve, uždengus plėvele. Po to jas galima lengvai supjaustyti gabalėliais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.94/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotų pyragas su raudona žuvimi Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Upėtakį supjaustykite plonais griežinėliais. Krabų lazdeles supjaustykite atsitiktine tvarka, krapus susmulkinkite. Baltymus ir trynius atskirai pertrinkite per tarką, langelių dydį pasirinkite pagal savo skonio pageidavimus.

Žingsnis 2

Salotų pyragas su raudona žuvimi Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlę. Dubenyje sumaišykite kreminį sūrį, majonezą ir želatiną.

Žingsnis 3

Salotų pyragas su raudona žuvimi Žingsnis 3
Surinkite raudonųjų žuvies salotų pyragą. Paimkite gilų salotinį dubenį ir į jį įdėkite maistinę plėvelę. Tada paskirstykite produktus tokia tvarka: upėtakiai, tryniai, krabų lazdelės, baltymai, ryžiai ir tryniai. Kiekvieną sluoksnį, išskyrus žuvį ir trynius, aptepkite sviesto kremu. Uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą, kad įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos