Publikavimo data: 2024-09-17
Salotų pyragas su raudona žuvimi
Klaidinga manyti, kad tortas būtinai turi būti saldus. Salotų tortas su upėtakiais - tai patiekalas, kuriuo galite nustebinti savo svečius ir artimuosius. Pagrindinis salotų ingredientas - raudona lengvai sūdyta žuvis. Būtent ji sukuria pagrindinį užkandžio skonį ir puikiai dera su krabų lazdelėmis, kiaušiniais ir ryžiais. Žuvį galite rinktis pagal savo skonį - tai gali būti ne tik upėtakis, bet ir lašiša. Salotas reikėtų kelias valandas pamirkyti šaldytuve, uždengus plėvele. Po to jas galima lengvai supjaustyti gabalėliais.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Upėtakį supjaustykite plonais griežinėliais. Krabų lazdeles supjaustykite atsitiktine tvarka, krapus susmulkinkite. Baltymus ir trynius atskirai pertrinkite per tarką, langelių dydį pasirinkite pagal savo skonio pageidavimus.
Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlę. Dubenyje sumaišykite kreminį sūrį, majonezą ir želatiną.
Žingsnis 3
Surinkite raudonųjų žuvies salotų pyragą. Paimkite gilų salotinį dubenį ir į jį įdėkite maistinę plėvelę. Tada paskirstykite produktus tokia tvarka: upėtakiai, tryniai, krabų lazdelės, baltymai, ryžiai ir tryniai. Kiekvieną sluoksnį, išskyrus žuvį ir trynius, aptepkite sviesto kremu. Uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą, kad įsigertų.
Kategorijos