Salotų pyragas su raudonąja žuvimi ir varškės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Salotų pyragas su raudonąja žuvimi ir varškės sūriu

Originalus salotų pyragas, pagamintas iš didelio ritinio, nustebins jūsų svečius. Saugokitės - šis patiekalas visada baigiasi pirmas ir greitai suvalgomas, todėl verta jo pasigaminti į atsargą. Švelnūs lašišos griežinėliai, kvapnūs nori lapai, švieži agurkai, avokadas ir varškė - puikus ingredientų derinys. Riešutų skonio sojų padažas pasaldina ryžius ir žuvį, suteikdamas jiems ryškesnį skonį. Gaminti galima naudoti bet kokią lengvai sūdytą žuvį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotų pyragas su raudonąja žuvimi ir varškės sūriu Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Lašišą supjaustykite mažais griežinėliais. Smulkiai supjaustykite agurkus. Avokado minkštimą šaukštu pašalinkite nuo odelės ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Salotų pyragas su raudonąja žuvimi ir varškės sūriu Žingsnis 2
Paruoškite salotų pyragą. Formos dugną išklokite maistine plėvele. Pirmuoju sluoksniu į formą išdėliokite lašišos griežinėlius. Toliau dėkite pusę virtų ryžių, aptepkite varškės sūriu ir uždenkite nori lapais. Sudėkite avokadą, agurkus ir varškę, sumaišykite ir sudėkite ant "nori" lapų. Tada dėkite dar vieną sluoksnį ryžių ir uždenkite maistine plėvele. Atvėsinkite šaldytuve 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos