Publikavimo data: 2024-06-24
Salotų pyragas su rausvąja lašiša
Paruoškite gardų lengvą užkandį iš daržovių ir rausvosios lašišos ant vaflinių pyragėlių, kuris pradžiugins jūsų svečius. Užkandis atrodo apetitiškai ir ryškiai. Traškios vaflių plutelės yra šio salotų pyrago "viršūnė". Salotas pagal pageidavimą galite papuošti šviežiomis žolelėmis ar daržovėmis. Žuvies įdarą galima pakeisti grybais, vištiena ar bet kokia kita mėsa.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuokite vidutine tarka ir pasūdykite. Taip pat sutarkuokite kiaušinius. Rausvąją lašišą sudėkite į atskirą dubenį, išimkite kaulus ir susmulkinkite. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų pyragą. Paimkite pirmąjį vaflinį pyragą ir plonu sluoksniu aptepkite jį majonezu. Ant jo sudėkite pusę žuvies ir svogūnų kiekio. Uždėkite kitą pyragą, patepkite jį majonezu ir sudėkite pusę morkų. Uždėkite pyragą, aptepkite majonezu ir sudėkite tarkuotus kiaušinius. Uždenkite juos kitu pyragu, aptepkite majonezu ir sudėkite likusią žuvį bei svogūnus. Ant viršaus uždėkite pyragą ir likusias morkas, tada ant kito pyrago uždėkite sūrį, apteptą majonezu.
Kategorijos