Publikavimo data: 2024-06-24
Salotų pyragas su sluoksniuotais kopūstais ir daržovėmis
Salotų tortai populiarūs jau labai seniai. Įdomus pateikimas sluoksniais patiks kiekvienam. Taip galima mėgautis kiekvienu ingredientu atskirai. Salotų paruošimo būdas ir forma labai panaši į pyragą, todėl jos taip ir pavadintos. Šiame daržovių užkandyje šviežias kopūstas labai įdomiai derinamas su virtomis daržovėmis, o jo traškumas ir ryškus graikinių riešutų skonis buvo du pagrindiniai patiekalo "akcentai". Jei norite įdomesnio skonio, vietoj šviežių kopūstų į salotas galite dėti raugintų kopūstų.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Nulupkite bulves ir morkas. Supjaustykite daržoves kubeliais. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių ir juos atskirai sutarkuokite. Kopūstus supjaustykite plonomis juostelėmis.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų pyragą. Sudėkite salotas sluoksniais į lėkštę ir kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Pirmuoju sluoksniu išdėliokite bulves, tada morkas, tada dėkite trynius, kopūstus, baltymus.
Kategorijos