Publikavimo data: 2024-06-22
Salsa su avokadais ir baltaisiais svogūnais
Gaminant salsą ir bet kokį kitą receptą su avokadais, yra svarbi ir kartais vienintelė taisyklė, padedanti sukurti sėkmingą patiekalą. Tai - pasirinkti prinokusį ir skanų avokadą. Įsitikinę, kad ant jo nėra įtrūkimų ar įdubimų, įvertinkite vaisiaus spalvą. Šviesi žievė rodo nesubrendimą, produktas bus kietas ir kartus. Neimkite minkštų avokadų su beveik juoda odele. Sukratykite avokadą: jei išgirsite trenksmą, drąsiai pirkite produktą - tai reiškia, kad sėklos lengvai atsiskiria ir vaisius yra visiškai prinokęs.
Žingsnis 1
Sudėkite salsos ingredientus. Į dubenį arba salotinę sudėkite griežinėliais supjaustytą avokadą. Tada paimkite laimą, išspauskite iš jo sultis ir apšlakstykite avokado griežinėlius.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti padažą. Į dubenį sudėkite pomidorus, suberkite smulkintą svogūną ir kalendrą. Pasūdykite patiekalą ir pagardinkite pipirais. Išmaišykite ingredientus.
Kategorijos