Publikavimo data: 2024-06-23
Salsa su naminiu majonezu
Puikus patiekalas tiems, kurie mėgsta stipraus mėsos skonio ir pikantiško salsos padažo derinį. Salsos padažą būtinai ruoškite patys iš šviežių produktų. Padažo paruošimas neužima daug laiko, tačiau skonis šviežias, ryškus, sodrus ir, žinoma, naminio padažo naudingumas daug kartų didesnis.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite kubeliais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje augaliniame aliejuje, kol svogūnai taps auksiniai.
Žingsnis 2
Supjaustykite pomidorus kubeliais ir sudėkite juos į kepintus svogūnus. Įdėkite smulkiai supjaustytų aitriųjų paprikų, druskos ir pipirų. Troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite česnaką, citrinos sultis, šaukštą majonezo ir troškinkite dar 5 minutes. Pabaigoje suberkite žoleles. Patiekalas paruoštas.
Kategorijos