Publikavimo data: 2024-06-23
Salsa su paprika ir persikais
Salsos padažas yra gana populiarus, sveikas ir lengvai paruošiamas. Tai mėgstamas geros mitybos šalininkų, sūrio valgytojų ir zoologų patiekalas. Originalus salsos iš persikų receptas, į kurį pridėta paprikos, paįvairins jūsų padažus. Vitamino C kiekis paprikoje yra kelis kartus didesnis nei citrusiniuose vaisiuose. Jis gerina kraujotaką, skatina apetitą.
Žingsnis 1
Persikus nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite saldžiąją papriką ir raudonąjį svogūną kubeliais ir sudėkite į persikus. Tada sudėkite susmulkintą aitriąją papriką.
Žingsnis 3
Citrinos žievelę ir imbierą sutarkuokite smulkiausia tarka ir suberkite į persikus. Sudėkite smulkiai supjaustytą kalendrą, citrinos sultis ir papriką. Pagal skonį įberkite druskos ir cukraus. Išmaišykite, kad susijungtų. Palikite 20-30 minučių pastovėti šaldytuve.
Kategorijos