Šaltasis užkandis iš šparaginių pupelių ir briuselinių kopūstų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Šaltasis užkandis iš šparaginių pupelių ir briuselinių kopūstų

Šis Briuselio kopūstų ir šparaginių pupelių patiekalas - tai puikios lengvos salotos ir užkandis šventiniam stalui ar šeimos vakarienei. Gaminimo procesas trunka ne ilgiau kaip 20 minučių. Patiekalui būdingas skonis ir sodrumas dėl prieskonių, o visos daržovės puikiai dera tarpusavyje.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.28/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Šaltasis užkandis iš šparaginių pupelių ir briuselinių kopūstų Žingsnis 1
Išmirkytus grybus nusausinkite, 15 minučių pavirkite pasūdytame vandenyje ir supjaustykite gabalėliais. Kopūstus perpjaukite per pusę. Jei norite, pupeles galima blanširuoti 3-5 min.

Žingsnis 2

Šaltasis užkandis iš šparaginių pupelių ir briuselinių kopūstų Žingsnis 2
Visus paruoštus ingredientus sumaišykite giliame dubenyje. Paruoškite padažą. Sumaišykite augalinį aliejų, actą, cukrų, druską ir maltus juoduosius pipirus. Užpilkite salotas. Palikite pastovėti 2-3 valandas ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos