Šaltojo proceso marcipanas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Šaltojo proceso marcipanas

Marcipanas yra europietiškas skanėstas, gaminamas iš maltų migdolų ir cukraus pudros (arba cukraus sirupo). Marcipanas yra plastiška, šviesiai smėlio spalvos masė. Vokietijoje, Norvegijoje ir Olandijoje marcipanas tradiciškai gaminamas per Kalėdas. Dažnai į marcipaną dedama įvairių dažiklių, kad jis įgautų spalvą. Marcipanas labai gerai tinka įvairioms konditerinėms figūroms ir net skulptūroms kurti. Pateikiame paprastą receptą, kaip pasigaminti marcipaną vos per 5 minutes!
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
459 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
47 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Šaltojo proceso marcipanas Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite migdolų miltus, cukraus pudrą ir vandenį. Viską gerai išmaišykite. Turėtumėte gauti elastingą, vientisą masę.

Žingsnis 2

Šaltojo proceso marcipanas Žingsnis 2
Mišinį išminkykite rankomis ir suformuokite formą.

Žingsnis 3

Šaltojo proceso marcipanas Žingsnis 3
Patiekite marcipaną pabarstę cukraus pudra. Arba suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą. Paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, popietės užkandis, užkandis, sausainiai, šokoladas, kakavos desertai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kakavos sausainiai, kakavos kepiniai

Kategorijos