Publikavimo data: 2025-08-18
Šampano ananasų punšas
Ananasų šampano punšas - skanus, gaivus alkoholinis gėrimas, kurio pagrindą sudaro ananasų vaisių ledas. Tai universalus receptas, su kuriuo galite eksperimentuoti pagal savo skonį. Vaisių ledą galima gaminti ir iš kitų vaisių: citrinų, braškių, persikų, slyvų, papajų, kriaušių ar obuolių. Taip pat galite užšaldyti vaisių mišinius ir patiekti su putojančiu vynu. Jei norite, punšą galite pagaminti nealkoholinį, vietoj šampano naudokite "Fanta", "Sprite" arba mineralinį vandenį.
Žingsnis 1
Paruoškite vaisių ledą. Ananasų griežinėlius 3 min. gerai sumaišykite blenderiu su baltuoju vynu. Supilkite mišinį į indą, uždenkite ir įdėkite į šaldiklį 60 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite punšą. Išimkite ananasus iš šaldiklio ir gerai išmaišykite. Šaukštu išpilstykite į stiklines, pripildydami trečdalį jų. Likusią taurę pripildykite šampano.
Kategorijos