Šampano ananasų punšas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Šampano ananasų punšas

Ananasų šampano punšas - skanus, gaivus alkoholinis gėrimas, kurio pagrindą sudaro ananasų vaisių ledas. Tai universalus receptas, su kuriuo galite eksperimentuoti pagal savo skonį. Vaisių ledą galima gaminti ir iš kitų vaisių: citrinų, braškių, persikų, slyvų, papajų, kriaušių ar obuolių. Taip pat galite užšaldyti vaisių mišinius ir patiekti su putojančiu vynu. Jei norite, punšą galite pagaminti nealkoholinį, vietoj šampano naudokite "Fanta", "Sprite" arba mineralinį vandenį.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
69 kcal.
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Šampano ananasų punšas Žingsnis 1
Paruoškite vaisių ledą. Ananasų griežinėlius 3 min. gerai sumaišykite blenderiu su baltuoju vynu. Supilkite mišinį į indą, uždenkite ir įdėkite į šaldiklį 60 minučių.

Žingsnis 2

Šampano ananasų punšas Žingsnis 2
Paruoškite punšą. Išimkite ananasus iš šaldiklio ir gerai išmaišykite. Šaukštu išpilstykite į stiklines, pripildydami trečdalį jų. Likusią taurę pripildykite šampano.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, alkoholiniai gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, vyšnių sezonas, alkoholinis punšas, receptų knyga

Kategorijos