Šamų kepsnys vyno tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Šamų kepsnys vyno tešloje

Tai paprastas, bet rafinuotas patiekalas, nes tešloje esantis rožinis vynas suteikia patiekalui ypatingo skonio ir aromato. Be to, šis patiekalas yra sveikas, nes žuvyje yra fosforo, kalio, cinko ir magnio. Ir, žinoma, labai skanu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Šamų kepsnys vyno tešloje Žingsnis 1
Šamus nuplaukite, nusausinkite, apšlakstykite citrinos sultimis, druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Šamų kepsnys vyno tešloje Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinius su druska. Tada supilkite rožių vyną ir pusantro šaukšto augalinio aliejaus. Supilkite miltus ir išminkykite vidutinio tirštumo tešlą - tai mūsų tešla.

Žingsnis 3

Šamų kepsnys vyno tešloje Žingsnis 3
Keptuvę su aliejumi statykite ant ugnies ir į dubenį suberkite džiūvėsėlius.

Žingsnis 4

Šamų kepsnys vyno tešloje Žingsnis 4
Žuvies kepsnelius pirmiausia pamirkykite tešloje, tada džiūvėsėliuose ir dėkite į keptuvę.

Žingsnis 5

Šamų kepsnys vyno tešloje Žingsnis 5
Kepkite po 7-8 minutes iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos