Publikavimo data: 2025-08-17
Šamų kepsnys vyno tešloje
Tai paprastas, bet rafinuotas patiekalas, nes tešloje esantis rožinis vynas suteikia patiekalui ypatingo skonio ir aromato. Be to, šis patiekalas yra sveikas, nes žuvyje yra fosforo, kalio, cinko ir magnio. Ir, žinoma, labai skanu.
Žingsnis 1
Šamus nuplaukite, nusausinkite, apšlakstykite citrinos sultimis, druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinius su druska. Tada supilkite rožių vyną ir pusantro šaukšto augalinio aliejaus. Supilkite miltus ir išminkykite vidutinio tirštumo tešlą - tai mūsų tešla.
Žingsnis 3
Keptuvę su aliejumi statykite ant ugnies ir į dubenį suberkite džiūvėsėlius.
Žingsnis 4
Žuvies kepsnelius pirmiausia pamirkykite tešloje, tada džiūvėsėliuose ir dėkite į keptuvę.
Žingsnis 5
Kepkite po 7-8 minutes iš abiejų pusių.
Kategorijos