Sardinės su ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Sardinės su ryžiais

Žuvies konservų turi beveik kiekviena namų šeimininkė. Iš jų galima lengvai ir greitai paruošti įvairių patiekalų, kai svečiai tiesiog ant slenksčio. Žuvies konservai naudojami kartu su pita duona, dedami į sriubą, taip pat iš jų gaminamos salotos. Pastariesiems patiekalų variantams konservuotos sardinės puikiai tinka. Į ją pridėję virto kiaušinio ir ryžių, gausite sočias ir skanias salotas. Tokį patiekalą galima ruošti ir kasdienei vakarienei, ir šventinei puotai.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sardinės su ryžiais Žingsnis 1
Išvirkite ryžius, užpilkite 500 ml vandens, pagal skonį pasūdykite ir uždenkite. Užvirinkite vandenį ir sumažinkite ugnį. Virkite kruopas 20-25 minutes.

Žingsnis 2

Sardinės su ryžiais Žingsnis 2
Kol ryžiai verda, paruoškite kitus ingredientus. Smulkiai supjaustykite žoleles, svogūnus ir kiaušinius. Rankomis sutrinkite sardines.

Žingsnis 3

Sardinės su ryžiais Žingsnis 3
Į salotinę sudėkite sardines, kiaušinius, svogūnus, virtus ryžius, žoleles ir majonezą. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 4

Sardinės su ryžiais Žingsnis 4
Gerai išmaišykite salotas.

Žingsnis 5

Sardinės su ryžiais Žingsnis 5
Patiekite paruoštas salotas į stalą, papuoštas žaliaisiais svogūnais ir prieskoniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos