Publikavimo data: 2024-06-22
Šarlotė su obuoliais ir cinamonu multicooker keptuvėje
Šarlotka - tradicinis mūsų rudens skanėstas, kai prinoksta obuoliai. Skanus, orus, aromatingas pyragas.
Žingsnis 1
Cukrų ir kiaušinius plakite vidutinio greičio mikseriu, kol cukrus ištirps.
Žingsnis 2
Suberkite persijotus miltus ir sodą (sodą galite pakeisti kepimo milteliais) ir toliau plakite. Tešlos konsistencija bus kaip grietinės.
Žingsnis 3
Obuolius nuplaukite, pašalinkite sėklas ir žievelę, supjaustykite kubeliais, sumaišykite su cinamonu. Ištepkite "Multicooker" dubens dugną sviestu. Ant dugno sudėkite obuolius su cinamonu.
Žingsnis 4
Supilkite tešlą ant obuolių. Stenkitės tešlą pilti tolygiai, kad padengtų visus obuolius.
Žingsnis 5
Supilkite tešlą ant obuolių. Stenkitės tešlą pilti tolygiai, kad padengtų visus obuolius.
Kategorijos