Šarlotė su obuoliais ir cinamonu multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Šarlotė su obuoliais ir cinamonu multicooker keptuvėje

Šarlotka - tradicinis mūsų rudens skanėstas, kai prinoksta obuoliai. Skanus, orus, aromatingas pyragas.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Šarlotė su obuoliais ir cinamonu multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Cukrų ir kiaušinius plakite vidutinio greičio mikseriu, kol cukrus ištirps.

Žingsnis 2

Šarlotė su obuoliais ir cinamonu multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Suberkite persijotus miltus ir sodą (sodą galite pakeisti kepimo milteliais) ir toliau plakite. Tešlos konsistencija bus kaip grietinės.

Žingsnis 3

Šarlotė su obuoliais ir cinamonu multicooker keptuvėje Žingsnis 3
Obuolius nuplaukite, pašalinkite sėklas ir žievelę, supjaustykite kubeliais, sumaišykite su cinamonu. Ištepkite "Multicooker" dubens dugną sviestu. Ant dugno sudėkite obuolius su cinamonu.

Žingsnis 4

Šarlotė su obuoliais ir cinamonu multicooker keptuvėje Žingsnis 4
Supilkite tešlą ant obuolių. Stenkitės tešlą pilti tolygiai, kad padengtų visus obuolius.

Žingsnis 5

Šarlotė su obuoliais ir cinamonu multicooker keptuvėje Žingsnis 5
Supilkite tešlą ant obuolių. Stenkitės tešlą pilti tolygiai, kad padengtų visus obuolius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, popietės užkandis, užkandis, sausainiai, šokoladas, kakavos desertai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kakavos sausainiai, kakavos kepiniai

Kategorijos