Publikavimo data: 2025-08-18
Sausainiai "Cukriniai širdelės".
Mieli ir skanūs sluoksniuotos tešlos sausainiai "Cukrinės širdelės" atrodo labai romantiškai ir apetitiškai, be to, juos labai greitai paruošite. Juos galite iškepti net ryte pusryčiams visai šeimai ar antrajai pusei ir patiekti su puodeliu kvapnios karštos kavos. Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai labai greitai atitirpsta, iškepti taip pat. Kartu su cukrumi jį galima apibarstyti cinamonu, vaniliniu cukrumi, smulkintais riešutais ir net aštriais prieskoniais, šis variantas turėtų labiau patikti vyrams.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Iškočiokite tešlą plonu stačiakampio formos sluoksniu. Sumaišykite cukrų ir cinamoną ir puse jų pabarstykite tešlą. Sulenkite tešlą iš abiejų pusių nuo ilgojo krašto į vidurį. Tolygiai apibarstykite tešlą likusiu cukraus mišiniu ir sulenkite tešlą atgal link centro. Gautus vamzdelius stipriau suspauskite.
Žingsnis 2
Paruoškite širdis. Aštriu peiliu supjaustykite tešlos ritinį maždaug 1 cm pločio ar mažesniais gabalėliais ir sudėkite ant augaliniu aliejumi pateptos kepimo skardos. Dėkite į orkaitę 20 minučių.
Kategorijos