Publikavimo data: 2025-08-20
Sausainiai su imbieru ir cinamonu
Sausainiai su imbieru pasirodo ne tik skanūs, bet ir sveiki. Tokie sausainiai būna kvapnūs ir sotūs. Sausainiai gali būti laikomi dietiniais, nes imbiero sudėtyje yra vitaminų, būtinų sveikai gyvensenai. Sausainius galima valgyti ne tik namuose pusryčiams ar savaitgaliais, bet ir pasiimti į darbą, atostogas ar gamtą. Palepinkite sausainiais savo svečius ir artimuosius, ir jie tikrai liks patenkinti. Tokie sausainiai patiks vaikams per bet kokią šventę.
Žingsnis 1
Į atskirą patogų indą sudėkite persijotus miltus ir kokius miltus. Suberkite sausus prieskonius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Išimkite sviestą iš vyniotinio ir sudėkite į atskirą dubenį. Sudėkite kiaušinius ir medų. Suberkite cukraus pudrą ir maišytuvu išmaišykite iki vientisos masės. Išminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Į mišinį suberkite prieskonius ir miltus. Užminkykite tešlą ir padėkite ją į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 4
Išimkite tešlą iš šaldytuvo, iškočiokite ją ir išpjaukite sausainių formeles. Dėkite formeles ant kepimo skardos ir 10 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kai sausainiai pasidarys auksinės spalvos, išimkite juos ir apibarstykite cukraus pudra.
Kategorijos