Sausainiai su spanguolėmis ir baltuoju šokoladu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Sausainiai su spanguolėmis ir baltuoju šokoladu

Sausainiai su rūgščiomis spanguolėmis ir saldžiu baltuoju šokoladu yra švelnūs ir trapūs. Įpilkite pusę valgomojo šaukšto topinambų arba erškėtuogių sirupo, kad tešla būtų minkštesnė. Šį skanų sausainį geriau patiekti su puodeliu juodosios arbatos arba stikline sulčių. O kad desertas būtų dietinis, galite griebtis kelių gudrybių: sviestą galite pakeisti kokosų aliejumi, kvietinius miltus - ryžių arba avižiniais miltais, cukrų - bet kokiu saldikliu, o baltąjį šokoladą - juoduoju karčiuoju šokoladu.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
287 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Sausainiai su spanguolėmis ir baltuoju šokoladu Žingsnis 1
Paruoškite sausainių tešlą. Dubenyje sumaišykite ištirpintą sviestą, cukrų, baltąjį šokoladą, sirupą, džiovintas spanguoles ir miltus su kepimo milteliais. Išminkykite tešlą. Iš tešlos suformuokite rutulį ir įdėkite į šaldytuvą 15 minučių.

Žingsnis 2

Sausainiai su spanguolėmis ir baltuoju šokoladu Žingsnis 2
Iškepkite sausainius. Ištraukite tešlą, suformuokite 12 rutuliukų ir sudėkite ant kepimo skardos. Kiekvieną rutuliuką kryžmai suspauskite šakute. Tada kepimo skardą 20 minučių pašaukite į 175 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos