Publikavimo data: 2024-06-22
Sausainių grybai su vaniliniu cukrumi
Biskvitiniai grybukai - puikus deserto pasirinkimas, kuriuo liksite sužavėti. Greitai ir lengvai paruošiami. Biskvitiniai pievagrybiai patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Juos galima patiekti tiek šventiniam stalui, tiek gardiems pusryčiams. Yra daug šių sausainių receptų, tačiau šis yra vienas paprasčiausių ir skaniausių.
Žingsnis 1
Paimkite didelį dubenį sviesto ir supilkite į jį cukraus pudrą. Įdėkite kiaušinius ir kukurūzų krakmolą, tada išmaišykite iki vientisos masės. Dalimis supilkite miltus ir kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Gautą tešlą paskleiskite ant kepimo skardos ir butelio kakleliu formuokite grybus. Beveik paruoštą desertą dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 15 minučių.
Kategorijos