Publikavimo data: 2024-04-01
Sausainių pyragas
Esame įpratę, kad tortas - tai daugiasluoksnis kūrinys, kuriam pagaminti prireikia ilgų valandų, metų praktikos, jei ne virėjo diplomo. Bet kas, jei tokį pat skanų ir subtilų skanėstą galima pagaminti per 30 minučių? Net ir nepatyręs konditeris gali pasigaminti nekepamą sausainių tortą. Smėlio pyragų receptuose yra kokosų drožlių, kakavos miltelių ir kitų priedų, tačiau mūsų atveju išsiversime su minimaliu ingredientų rinkiniu ir pyragą paruošime net be kondensuoto pieno ir kiaušinių.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti grietinės kremą. Dubenyje sumaišykite grietinę ir cukrų. Maišykite šakute arba šluotele, kad cukrus visiškai ištirptų. Skoniui suteikti įberkite 1 valgomąjį šaukštą vanilinio cukraus arba vanilino ant peilio galiuko.
Žingsnis 2
Pereikite prie pyrago surinkimo. Ant kepimo formos dugno dėkite 2-3 šaukštus grietinės, tada ant antrojo sluoksnio dėkite sausainius, nesilaikydami atstumo tarp jų.
Žingsnis 3
Toliau sluoksniuokite grietinę ir sausainius. Paskutinis sluoksnis turi būti storas grietinėlės sluoksnis. Jis turi visiškai uždengti sausainius, kad jie nesimatytų.
Žingsnis 4
Pyrago viršų apibarstykite riešutais, galima pabarstyti kakavos milteliais, sausainių trupiniais arba cukraus pudra. Formos viršų uždenkite maistine plėvele ir įdėkite tortą į šaldytuvą 8 valandoms, kad sausainiai įsigertų į kremą.
Kategorijos