Sausainių ritinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Sausainių ritinys

Pagrindinės sausainių ritinio sudedamosios dalys yra varškė ir patys sausainiai. Atkreipkite dėmesį, kad varškės pagrindas turi būti be rūgštelės. Todėl geriausia rinktis šviežią produktą iš natūralių ingredientų. Sausainiai turi būti minkšti ir trapūs.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
276 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
34 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sausainių ritinys Žingsnis 1
Padarykite ritinio pagrindą. Sausainius sumalkite trintuvu. Į miltus įmaišykite kakavą ir pieną. Gerai išmaišykite. Turi gautis tiršta masė. Ant paviršiaus padėkite maistinę plėvelę ir ant jos lygiu sluoksniu paskleiskite sausainių ritinio pagrindą.

Žingsnis 2

Sausainių ritinys Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Giliame dubenyje sumaišykite varškę, sviestą, cukrų ir vaniliną. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Sausainių ritinys Žingsnis 3
Susukite ritinį. Paruoštą pyragą tolygiai aptepkite varškės įdaru. Ant viršaus užtepkite uogienės. Tada, naudodami maistinę plėvelę, susukite į tvirtą ritinį. Dėkite į šaldytuvą 120 minučių, kad suktinukas taptų tankesnis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos