Semga dega pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Semga dega

Lašiša ant ugnies - skanus ir sveikas klasikinių kepsnių ar kebabų pakaitalas. Lašišoje gausu omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių, taip pat vitaminų A, C, E ir B grupės vitaminų. Žuvyje taip pat yra daug mikro- ir makroelementų, pavyzdžiui, kalio, fosforo ir seleno. Visos šios medžiagos tonizuoja nervų, širdies ir kraujagyslių bei endokrininę sistemas. Lengvai virškinami baltymai leidžia lašišą priskirti prie dietinių produktų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Semga dega Žingsnis 1
Iš laimo išspauskite sultis. Apšlakstykite jomis žuvį. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Semga dega Žingsnis 2
Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 10-12 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos