Semga garlaivyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Semga garlaivyje

Puikiai iškeptas raudonosios žuvies kepsnys gali būti laikomas meno kūriniu. Vien jo vaizdas gali sužadinti apetitą. Viena populiariausių žuvų kepsniams yra lašiša. Šį delikatesą labai sunku sugadinti kepant, nes jis skanus net ir žalias. Lašišos kepsnį galima kepti keptuvėje, orkaitėje arba troškintuve. Pastarasis variantas puikiai tinka tiems, kurie laikosi sveikos mitybos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Semga garlaivyje Žingsnis 1
Pagal skonį pagardinkite lašišą druska ir apvoliokite ją Provanso žolelėse iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Semga garlaivyje Žingsnis 2
Sudėkite žuvį į garintuvą ir virkite 30 minučių.

Žingsnis 3

Semga garlaivyje Žingsnis 3
Kai žuvis iškeps, išimkite ją iš garintuvo. Būkite atsargūs, garai gali nudeginti rankas.

Žingsnis 4

Semga garlaivyje Žingsnis 4
Patiekite lašišą lėkštėse su špinatais ir citrina.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos