Publikavimo data: 2024-06-15
Semga garlaivyje
Puikiai iškeptas raudonosios žuvies kepsnys gali būti laikomas meno kūriniu. Vien jo vaizdas gali sužadinti apetitą. Viena populiariausių žuvų kepsniams yra lašiša. Šį delikatesą labai sunku sugadinti kepant, nes jis skanus net ir žalias. Lašišos kepsnį galima kepti keptuvėje, orkaitėje arba troškintuve. Pastarasis variantas puikiai tinka tiems, kurie laikosi sveikos mitybos.
Žingsnis 1
Pagal skonį pagardinkite lašišą druska ir apvoliokite ją Provanso žolelėse iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Sudėkite žuvį į garintuvą ir virkite 30 minučių.
Žingsnis 3
Kai žuvis iškeps, išimkite ją iš garintuvo. Būkite atsargūs, garai gali nudeginti rankas.
Žingsnis 4
Patiekite lašišą lėkštėse su špinatais ir citrina.
Kategorijos