Publikavimo data: 2024-09-16
Semga, kepta su cukinijomis
Ant cukinijų kepta lašiša - greitas, skanus ir sveikas patiekalas. Šiam receptui geriausiai tinka nedideli lašišos arba upėtakio kepsneliai, o prie cukinijų galima pridėti bulvių arba pomidorų griežinėlių. Dėl nepakartojamos subtilaus skonio ir aromato dermės patiekalas puikiai tinka vakarienei ar šeimos pietums. Galite rinktis bet kokią kitą žuvį pagal savo skonį, pridėti brokolių. Toks originalus ir išskirtinis patiekalas tikrai patiks jums ir visai jūsų šeimai.
Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Nuplautą lašišą iš abiejų pusių pasūdykite ir papipirinkite.
Žingsnis 3
Ant kepimo popieriaus sudėkite griežinėliais pjaustytą cukiniją ir citrinos skilteles. Pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Lašišą sudėkite ant cukinijų ir apšlakstykite augaliniu aliejumi.
Žingsnis 5
Perkelkite patiekalą į tinkamo dydžio kepimo indą. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
Žingsnis 6
Paruoštą patiekalą sudėkite į lėkštę ir papuoškite žolelėmis pagal skonį. Gero apetito.
Kategorijos