Semga rankovėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Semga rankovėje

Tobulai iškeptas raudonosios žuvies kepsnys gali būti laikomas meno kūriniu. Šiuo atveju apetitas gali būti sužadintas vien jį pamačius. Populiariausia žuvis kepsniams yra lašiša. Šį delikatesą labai sunku sugadinti kepant, nes jis skanus net ir žalias. Lašišos kepsnį galima kepti keptuvėje arba kepti orkaitėje naudojant rankovę, kaip šiame recepte. Taip ruošiant žuvis tampa sultinga ir minkšta.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Semga rankovėje Žingsnis 1
Lašišos kepsnius iš abiejų pusių pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite. Apšlakstykite žuvį alyvuogių aliejumi.

Žingsnis 2

Semga rankovėje Žingsnis 2
Žuvį įdėkite į kepimo rankovę, tada į formą arba ant kepimo skardos. Kepkite žuvį iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Žingsnis 3

Semga rankovėje Žingsnis 3
Patiekite paruoštą lašišą lėkštėse su citrinos skiltele ir šviežiomis žolelėmis pagal skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos