Semga su mangų ir avokadų čatniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Semga su mangų ir avokadų čatniu

Įdomus ir egzotiškas pavadinimas "čatnis" slepia gana paprastą indiškos virtuvės patiekalą. Čatnis - tai vaisių ir daržovių tyrė arba padažas. Dažnai į jį dedama įvairių prieskonių ir žolelių. Čatnis gali būti ir šaltas, ir karštas. Tradiciškai čatnis naudojamas kaip priedas prie pagrindinio patiekalo: ryžių, mėsos, žuvies. Šiame recepte siūlome paruošti mangų ir avokadų čatnį, kuris puikiai tiks prie keptos lašišos. Patiekalas lengvas, skanus ir sveikas.
Gaminimo laikas
26 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Semga su mangų ir avokadų čatniu Žingsnis 1
Užpilkite lašišą terijakio padažu ir palikite marinuotis 10 minučių.

Žingsnis 2

Semga su mangų ir avokadų čatniu Žingsnis 2
Tuo tarpu paruoškite čatnį. Supjaustykite mango ir avokado minkštimą mažais 5 mm dydžio kubeliais.

Žingsnis 3

Semga su mangų ir avokadų čatniu Žingsnis 3
Nedideliame dubenyje sumaišykite mangą ir avokadą. Apšlakstykite laimo sultimis ir išmaišykite. Laimo sultys neleis avokadui patamsėti.

Žingsnis 4

Semga su mangų ir avokadų čatniu Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir sudėkite lašišą. Kepkite kepsnius po 3 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos.

Žingsnis 5

Semga su mangų ir avokadų čatniu Žingsnis 5
Ant vienos lėkštės pusės dėkite keptą lašišą, o ant kitos - avokadą ir mangų čatnį. Lašišą užpilkite terijakio padažu.

Žingsnis 6

Semga su mangų ir avokadų čatniu Žingsnis 6
Papuoškite patiekalą žalumynais ir laimo skiltelėmis. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos