Serbentų pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Serbentų pyragas

Kai vasara įsibėgėja, pats metas kepti uogų pyragus. Labai skanu kepti su serbentais iš tešlos be mielių. Jis labai greitai paruošiamas orkaitėje. Kad pyragas būtų natūraliai saldus, kepimui rinkitės tokias serbentų veisles kaip "Bagheera", "Nina", "Excellent". Į kepinį taip pat galite įdėti šaldytų vaisių, jis nebus prastesnis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Serbentų pyragas Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Miltus sumaišykite su druska ir kepimo milteliais ir persijokite. Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinius ir cukrų. Plakite mikseriu dideliu greičiu, kad susidarytų sodrios putos ir visiškai ištirptų cukrus. Įmaišykite grietinę. Įmaišykite miltų mišinį. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Serbentų pyragas Žingsnis 2
Paruoškite uogas. Serbentus pabarstykite miltais, kad uogos nenusėstų ant tešlos formos dugno.

Žingsnis 3

Serbentų pyragas Žingsnis 3
Iškepkite serbentų pyragą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Išklokite pusę tešlos ir tolygiai paskirstykite. Sudėkite dalį uogų. Užpildykite likusia tešla. Ant viršaus vėl sudėkite dalį uogų. Kepkite 40 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos