Šildantis romo punšas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Šildantis romo punšas

Punšas - skanus gėrimas, geriamas beveik visame pasaulyje. Iš pradžių jį sudarė penki komponentai - romas, citrinų sultys, cukrus, karštas vanduo ir juodoji arbata. Šiandien gėrimo sudėtis gali būti beveik bet kokia pagal jūsų skonį. Pasigaminsime šildantį klasikinį punšą pagal paprastą receptą. Paimkite tam bet kokio romo, o vyno - nebrangaus raudonojo.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
96 kcal.
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šildantis romo punšas Žingsnis 1
Puodą su vynu ir prieskoniais statykite ant ugnies. Suberkite cukrų ir maišydami kaitinkite, kol ištirps.

Žingsnis 2

Šildantis romo punšas Žingsnis 2
Citrinos ir apelsino sultis supilkite į punšo dubenį arba paprastą puodą, per sietelį supilkite vyną ir įpilkite romo. Uždenkite dangčiu. Supilkite punšą į stiklines.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos