Silkė po kailiu su šprotais ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Silkė po kailiu su šprotais ir svogūnais

Silkė po kailiu - tradicinės šventinės rusiškos salotos, sočios ir skanios. Tačiau klasikinio recepto nebūtina gaminti senamadiškai, šioms šventėms į jas įneškime naujo, originalaus šviežios silkės ir šprotų žuvies skonio. Visi šie žuvies delikatesai šioms salotoms tradiciškai buvo naudojami senaisiais sovietiniais laikais ir vis dar yra labai prieinami. Jų nesunku rasti bet kurioje universalinėje parduotuvėje ar maisto prekių parduotuvėje netoli jūsų namų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Silkė po kailiu su šprotais ir svogūnais Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir sutarkuokite.

Žingsnis 2

Silkė po kailiu su šprotais ir svogūnais Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 3

Silkė po kailiu su šprotais ir svogūnais Žingsnis 3
Smulkiai sutarkuokite burokėlius ir sumaišykite juos su džiovintais česnakais.

Žingsnis 4

Silkė po kailiu su šprotais ir svogūnais Žingsnis 4
Smulkiai sutarkuokite kiaušinį, morką ir išimkite iš žuvies kaulus, šprotus geriausia įspausti šakute, kad kaulai išeitų.

Žingsnis 5

Silkė po kailiu su šprotais ir svogūnais Žingsnis 5
Pradėkite sluoksniuoti salotas: apačioje - bulvės, tada majonezo sluoksnis, kiaušinis, silkė ir šprotai, tada morkos, majonezo sluoksnis, burokėliai, patiekdami salotas papuoškite svogūnų žiedais, tarkuotu kiaušiniu ir žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
atostogos, salotos, žuvies salotos, ritinėliai, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, jūsų receptai, silkė po kailiniais, Naujųjų metų salotos, receptų knyga, majonezo salotos, daržovių salotos, bulvių vakarienė

Kategorijos