Publikavimo data: 2025-08-20
Silkė po kailiu su šprotais ir svogūnais
Silkė po kailiu - tradicinės šventinės rusiškos salotos, sočios ir skanios. Tačiau klasikinio recepto nebūtina gaminti senamadiškai, šioms šventėms į jas įneškime naujo, originalaus šviežios silkės ir šprotų žuvies skonio. Visi šie žuvies delikatesai šioms salotoms tradiciškai buvo naudojami senaisiais sovietiniais laikais ir vis dar yra labai prieinami. Jų nesunku rasti bet kurioje universalinėje parduotuvėje ar maisto prekių parduotuvėje netoli jūsų namų.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir sutarkuokite.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Smulkiai sutarkuokite burokėlius ir sumaišykite juos su džiovintais česnakais.
Žingsnis 4
Smulkiai sutarkuokite kiaušinį, morką ir išimkite iš žuvies kaulus, šprotus geriausia įspausti šakute, kad kaulai išeitų.
Žingsnis 5
Pradėkite sluoksniuoti salotas: apačioje - bulvės, tada majonezo sluoksnis, kiaušinis, silkė ir šprotai, tada morkos, majonezo sluoksnis, burokėliai, patiekdami salotas papuoškite svogūnų žiedais, tarkuotu kiaušiniu ir žolelėmis.
Kategorijos