Silkė su burokėlių putėsiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Silkė su burokėlių putėsiais

Silkė su burokėlių putėsiais - gražus ir skanus miniatiūrinis užkandis. Palyginti su salotomis "Silkė po kailiu", ši versija yra mažiau kaloringa, nes nėra majonezo, kuriuo tepami salotų sluoksniai. Tokia porcija, žinoma, puikiai tinka švediškam stalui ir papuoš bet kokią šventę. Kad išspaudus putėsiai turėtų aiškesnį raštą ir būtų stabilesni, daržoves galite plakti atskirai nuo sūrio ir išspausti nuo jų sulčių perteklių. Tada sumaišykite jas su plaktu sūriu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Silkė su burokėlių putėsiais Žingsnis 1
Paruoškite putėsius. Burokėlius ir morkas supjaustykite ir sudėkite į maišytuvo indą. Sudėkite varškę, druską ir raudonąjį svogūną. Kruopščiai suplakite šiuos produktus blenderiu iki vientisos masės. Gautus putėsius sudėkite į konditerinį maišelį.

Žingsnis 2

Silkė su burokėlių putėsiais Žingsnis 2
Papuoškite patiekalą. Duonos riekes perpjaukite per pusę ir 5 minutes džiovinkite orkaitėje. Leiskite duonai atvėsti. Ant kiekvienos duonos riekelės uždėkite po gabalėlį lengvai sūdytos silkės ir konditeriniu maišeliu ant viršaus užspauskite šiek tiek kepurėlės formos putų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, žuvies užkandžiai, sūrio užkandžiai, karšti patiekalai naujiems metams, foršmakas, receptų knyga, tartaletės užkandžiai

Kategorijos